• JARNÉ PRÁZDNINY
          • JARNÉ PRÁZDNINY

          • OZNAM

            Vážení rodičia a milí žiaci,

            oznamujeme Vám, že JARNÉ PRÁZDNINY sú v termíne od 28.02.2022 (pondelok) do 04.03.2022 (piatok). Nástup do školy je 07.03.2022 (pondelok).

            Odporúčame rodičom, aby pred nástupom do školy svoje deti otestovali domácimi AG samotestami a minimalizovali tak riziko šírenia nákazy v škole. Zákonný zástupca žiaka je povinný poslať Písomné vyhlásenie o bezpríznakovovsti cez EduPage alebo ho odovzdať triednemu učiteľovi.

            S pozdravom vedenie školy


          • VÝDAJ AG SAMOTESTOV

          • OZNAM

            Vážení rodičia,

            dňa 23., 24. februára 2022 (streda, štvrtok)  a 25. februára (piatok) budeme vydávať AG samotesty pre domáce použitie. Vydávanie samotestov sa uskutoční na vrátnici ZŠ Jána Hollého v čase od 7.00 hod. do 16.00 hod. - streda, v čase od 7.00 hod. do 17:30 hod. - štvrtok a v čase od 7.00 hod. do 16.00 hod. - piatok - prebrať ich môže iba zákonný zástupca. V prípade, že daný termín nevyhovuje, na prevzatie testov môže zákonný zástupca písomne splnomocniť inú plnoletú osobu.

            Na základe mailu z ministerstva vás chceme požiadať, aby ste v momentálnej situácii deti doma testovali a výsledok testovania nahlásili cez edupage Žiadosti/vyhlásenia - Domáci AG samotest - oznámenie o použití. Distribúcia ďalších samotestov totiž závisí od toho, ako nám budete vykazovať ich použitie.

          • ODHLASOVANIE STRAVY

          • OZNAM

            Vážení rodičia,

            vzhľadom k tomu, že do karantény už nemusí ísť celá trieda, nakoľko si žiaci uplatňujú výnimku z karantény, oznamujeme Vám, že škola ruší od pondelka 21. 02. 2022 automatické odhlasovanie stravy žiakov. Za odhlasovanie z obedov je zodpovedný rodič.

            Za pochopenie ďakujeme.

            S pozdravom vedenie školy

          • OLYMPIÁDA V ANGLICKOM JAZYKU

          • Úspechy našich žiakov

            OLYMPIÁDA V ANGLICKOM JAZYKU

            Dňa 13.1.2022 sa uskutočnilo okresné kolo olympiády v anglickom jazyku. Súťaže sa v kategórii 1A zúčastnila Monika Kilianová zo 7.B, ktorá bola úspešná riešiteľka. V kategórii 1B súťažil Tobiáš Fašanok z 9.B, ktorý sa umiestnil na 1. mieste a postúpil do krajského kola. Krajské kolo sa uskutočnilo 8.2.2022 a Tobiáš  vo veľkej konkurencii získal úžasné 2. miesto.

            Tobiášovi aj Monike srdečne gratulujeme a prajeme veľa ďalších úspechov.

            Ing. Mgr. Andrea Jánová

          • OBNOVENIE PREVÁDZKY RANNÉHO ŠKD

          • OZNAM

            Vážení rodičia,

                 za účelom udržania bezpečného prostredia v škole a školskom zariadení ŠKD, minimalizovania rizika zatvorenia našej školy a na základe aktualizovaného školského semaforu a konzultácii s RÚVZ pristupujeme od 14. februára 2022 /pondelok/ k obnoveniu prevádzky ranného školského klubu v nasledovnom režime:

            zabezpečíme minimalizovanie premiešavania žiakov tak, že každý ročník bude vykonávať výchovnú činnosť ranného ŠKD v inej triede.

            Vedenie školy

          • 2 %

          • Vážení rodičia a priatelia našej školy,

            chceme sa Vám poďakovať za poskytnutie dvoch percent z Vašich daní. Z darovaných peňazí podporujeme prezentáciu našej školy a našich žiakov na rôznych súťažiach, prehliadkach, podujatiach, workshopoch a vystúpeniach a  kupujeme potrebné učebné pomôcky pre skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu. Na spravodlivé a účelné vynaloženie týchto prostriedkov dohliadajú Vami zvolení zástupcovia zo všetkých tried.

                  Tento rok máte opäť možnosť, ako podporiť našu školu. Rodičovské združenie ZŠ Jána Hollého v Šali je v zozname prijímateľov pre 2 percentá z dane a máte až do konca apríla čas, aby ste odovzdali Vyhlásenie a Potvrdenie – buď nám, alebo priamo na príslušný daňový úrad.

             

                  Načo však čakať do konca apríla, keď to môžete urobiť hneď? Tento rok môžete venovať dokonca až 3 percentá: pravda, iba vtedy, ak ste odpracovali v priebehu roka 40 hodín dobrovoľníckych prác. Podrobnosti nájdete v priložených informáciách k Vyhláseniu.

             

            Postup na poukázanie 2 % z daní

             

            Odovzdanie vyplnených a podpísaných tlačív:

            • VYHLÁSENIE o poukázaní sumy do výšky 2% zaplatenej dane
            • POTVRDENIE o zaplatení dane z príjmov závislej činnosti  (vystavuje zamestnávateľ )

            Tlačivo „Vyhlásenie“ o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby si môžete prevziať priamo v škole, alebo stiahnuť z webovej stránky našej školy.

             

            Ďakujeme za pomoc a finančnú podporu pre deti Základnej školy Jána Hollého, Hollého 1950/48, Šaľa.

          • PLATBY DO ŠJ a ŠKD

          • OZNAM

            Vážení rodičia, žiadame Vás, aby ste pri úhrade platieb do školskej jedálne a školského klubu detí uviedli do poznámky meno a triedu žiaka.

            S pozdravom vedenie školy

          • Úprava vyučovania dňa 31. 01. 2022:

          • OZNAM

            Vážení rodičia,

            oznamujeme Vám, že dňa 31. 01. 2022 bude z dôvodu odovzdávania Výpisov klasifikácie prospechu, správania a dochádzky za prvý polrok školského roku 2021/2022 skrátené vyučovanie nasledovne:

            1.stupeň – vyučovanie končí 4. vyučovacou hodinou

            2.stupeň – vyučovanie končí 5. vyučovacou hodinou

            ŠKD po vyučovaní funguje v normálnom režime.

            Termín polročných prázdnin je dňa 04. 02. 2022 (piatok).

          • Výdaj AG samotestov

          • OZNAM

            Vážení rodičia,

            dňa 28., 31. januára 2022 (piatok, pondelok) a 1. februára (utorok) budeme vydávať AG samotesty pre domáce použitie. Vydávanie samotestov sa uskutoční na vrátnici ZŠ Jána Hollého v čase od 7.00 do 17.00 hod. - prebrať ich môže iba zákonný zástupca. V prípade, že daný termín nevyhovuje, na prevzatie testov môže zákonný zástupca písomne splnomocniť inú osobu.

            Na základe mailu z ministerstva vás chceme požiadať, aby ste v momentálnej situácii deti doma testovali a výsledok testovania nahlásili cez edupage Žiadosti/vyhlásenia - Domáci AG samotest - oznámenie o použití. Distribúcia ďalších samotestov totiž závisí od toho, ako nám budete vykazovať ich použitie.

          • OZNAM

          • Aktualizovaný ŠKOLSKÝ SEMAFOR

            Manuál je aktualizovaný k 25. 1. 2022 z dôvodu vydania novej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky č. 7/2022, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k izolácií osôb pozitívnych na ochorenie COVID-19 a karanténe osôb, ktoré prišli do úzkeho kontaktu s osobou pozitívnou na ochorenie COVID-1.

            Informácie a dokumenty na stiahnutie nájdete na hlavnej stránke v časti COVID-19.

          • Karanténa 9. A

          • OZNAM

            Vážení rodičia,

            po nahlásení pozitívneho prípadu žiaka 9. A triedy a následnej konzultácii riaditeľa školy s RÚVZ v Nitre, nariadil RÚVZ 10-dňovú karanténu od posledného kontaktu s pozitívne testovaným žiakom pre žiakov 9. A triedy. Žiaci sa do 30.01.2022 /vrátane tohoto dátumu/ budú počas karantény vzdelávať dištančne.

          • Karanténa 8. A + určení žiaci 8.B, 9. B

          • OZNAM

            Vážení rodičia,

            po nahlásení pozitívneho prípadu žiačky 8. A triedy a následnej konzultácii riaditeľa školy s RÚVZ v Nitre, nariadil RÚVZ 10-dňovú karanténu od posledného kontaktu s pozitívne testovanou žiačkou pre žiakov 8. A triedy, určených žiakov 8. B  a určených žiakov 9. B triedy, nakoľko títo žiaci prišli do kontaktu s pozitívne testovanou osobou na hodine náboženstva. Žiaci sa do 27.01.2022 /vrátane tohoto dátumu/ budú počas karantény vzdelávať dištančne.

          • Karanténa 2. A

          • OZNAM

            Vážení rodičia,

            po nahlásení pozitívneho prípadu žiaka 2. A triedy a následnej konzultácii riaditeľa školy s RÚVZ v Nitre, nariadil RÚVZ 10-dňovú karanténu od posledného kontaktu s pozitívne testovaným žiakom pre žiakov 2. A triedy. Žiaci sa do 24. 01. 2022 /vrátane tohoto dátumu/ budú počas karantény vzdelávať dištančne.

          • Karanténa 5. A

          • OZNAM

            Vážení rodičia,

            po nahlásení pozitívneho prípadu žiaka 5. A triedy a následnej konzultácii riaditeľa školy s RÚVZ v Nitre, nariadil RÚVZ 10-dňovú karanténu pre žiakov 5. A triedy. Žiaci sa do 27. 01. 2022 /vrátane tohoto dátumu/ budú počas karantény vzdelávať dištančne.

          • Prerušenie prevádzky ranného ŠKD

          • OZNAM

            Vážení rodičia,

            za účelom udržania bezpečného prostredia v škole a školskom zariadení ŠKD, minimalizovania rizika zatvorenia našej školy a na základe aktualizovaného školského semaforu, rozhodnutia  MŠVVaŠ a konzultácii s RÚVZ pristupujeme od zajtra 20. januára 2022 (štvrtok - vrátane) k prerušeniu prevádzky ranného školského klubu detí do odvolania. Od 17. januára 2022 máme nariadením RÚVZ v Nitre prerušenú prevádzku v piatich triedach na 1. stupni a je predpoklad ďalšieho šírenia nákazy.
             

          • Karanténa žiakov 2. B, 3. A, 3. B

          • Oznam

            Vážení rodičia,

            po nahlásení pozitívneho prípadu žiaka 2. B triedy a následnej konzultácii riaditeľa školy s RÚVZ v Nitre, nariadil RÚVZ 10-dňovú karanténu pre žiakov 2. B triedy a vybraných žiakov 3. A a 3. B triedy, nakoľko pozitívne testovaný žiak navštevoval ŠKD3 /chodil do školského klubu detí spolu so žiakmi 3. A a 3. B triedy/. Žiaci sa do 27. 01. 2022 /vrátane tohoto dátumu/ budú počas karantény vzdelávať dištančne. Žiaci, ktorí školský klub detí nenavštevujú, alebo majú výnimku z karantény /očkovaní, prekonaní/ sa budú vzdelávať v škole prezenčne.

            2. oddelenie ŠKD zostáva v prevádzke.

          • OZNAM

          • Karanténa žiakov 4. B triedy

            Vážení rodičia,

            po nahlásení pozitívneho prípadu triednej učiteľky 4. B triedy a následnej konzultácii riaditeľa školy s RÚVZ v Nitre, nariadil RÚVZ 10-dňovú karanténu pre žiakov 4. B triedy. Žiaci sa do 24. 01. 2022 budú počas karantény vzdelávať dištančne.

            4. oddelenie ŠKD zostáva v prevádzke.

          • OZNAM

          • Výdaj AG samotestov

            Vážení rodičia,

            dňa 13. a 14. januára 2022 (štvrtok, piatok) budeme vydávať AG samotesty pre domáce použitie. Vydávanie samotestov sa uskutoční na vrátnici ZŠ Jána Hollého v čase od 7.00 do 17.00 hod. - prebrať ich môže iba zákonný zástupca. V prípade, že daný termín nevyhovuje, na prevzatie testov môže zákonný zástupca písomne splnomocniť inú osobu.

            Na základe mailu z ministerstva vás chceme požiadať, aby ste v momentálnej situácii deti doma testovali a výsledok testovania nahlásili cez edupage Žiadosti/vyhlásenia - Domáci AG samotest - oznámenie o použití. Distribúcia ďalších samotestov totiž závisí od toho, ako nám budete vykazovať ich použitie.

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje